Ingen indkomst verifikation hjem ansvarlig lånekapital

Ingen indkomst verifikation hjem ansvarlig lånekapital

En ingen indkomst verifikation hjem ansvarlig lånekapital er en anden realkreditlån, der ikke kræver at angive indkomst dokumentation til at kvalificere for lånet. Denne type lån er stor for husejere der har brug for et hjem ansvarlig lånekapital, men har hårdt til dokument indkomst.
Størstedelen af låntagere med svært at dokumentet indkomst er enten selvstændige erhvervsdrivende eller Kommissionen baseret medarbejdere. Forbrugere, der falder ind under disse kategorier kan have høj indkomst men har en masse af business-relaterede fradrag, de afskrive på deres skatter. Det er godt på den ene side da det reducerer den skattepligtige indkomst og dermed mængden af skyldige, skatter, når det kommer til at få et boliglån det kan skade som de fleste långivere bruge gennemsnittet af dine sidste 2 år skattepligtig nettoindkomst (beløb venstre efter alle dine fradrag) t o bestemme din indkomst tal for kvalificerende formål. Dette kan forårsage du at have en gæld til indkomst-forholdet problem, hvis du har en høj gæld belastning og dermed holde dig fra at kvalificere sig til lånet. Med en ingen indkomst verifikation hjem ansvarlig lånekapital, men kan din bruttoindkomst bruges til kvalificerende formål i modsætning til nettoindkomsten.
For at kvalificere sig til en ingen indkomst verifikation hjem ansvarlig lånekapital, i de fleste tilfælde skal du god kredit og en høj kredit score. Forvente at skulle betale en højere sats for denne type lån i modsætning til traditionelle lån, hvor du skal dokumentere din indkomst. Også, selv om nogen indkomst verifikation lån ikke kræver dokumentere din indkomst, nogle långivere kan kræve at du har en bestemt dollar værdi af aktiver på side som skal kontrolleres. Ikke alle långivere har dette krav dog – nogle långivere tilbyde et program kaldet NINA, som står for “ingen indkomst ingen aktiver” hvilket betyder at du ikke behøver at dokumentere enten. Retningslinjer for lån og satser varierer fra långiver til långiver så det er en god idé at shoppe rundt til at øge dine chancer for at få de bedste tilbud tilgængelige til dig.
For mere information om nogen indkomst verifikation home equity lån, eller til at sammenligne priser og programmer af friværdi besøg lån långivere

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.