Sådan køber du en iPhone 13

Denne artikel viser dig, hvordan du køber iPhone 13 fra Apple. Apple har nu frigivet iPhone 13-serien. Du kan køb iphone 13 en i din lokale butik eller hos din operatør. Dette er de bedste tip, der hjælper dig med at købe din nye iPhone. Du skal huske, at iPhone 13 kun er tilgængelig fra udvalgte operatører i begrænsede mængder. Derfor er det bedst at købe din i en butik, der har et stort lager.

For det første er alle nye iPhones forudinstalleret i iOS 15. Det betyder, at du modtager softwareopdateringer hvert år i telefonens levetid. Din telefon kan være berettiget til opdateringer i to til tre år, afhængigt af dens model. Softwareopdateringer vil være tilgængelige hvert år til iPhone 13 Pro frem til 2026. IPhone 13 Pro kommer til en betydeligt højere pris end basismodellen.

Et andet tip: Byt din gamle telefon, før du køber din nye telefon. Der er ofte restriktioner og kompleksiteter ved at handle med luftfartsselskaber. Du kan bytte en iPhone, der har en høj nok pris til en nedsat iPhone eller en gratis iPhone. Sørg for at læse det med småt. Dette gælder især for dem, der planlægger at skifte luftfartsselskaber.

AT & T har nogle specielle tilbud til dem, der ønsker at købe en ny iPhone. AT & T kan tilbyde op til $ 800 rabat på iPhone 13 afhængigt af din operatør. Når du tilmelder dig med en ubegrænset plan, får du op til 36 måneders kredit gratis. AT & T tilbud på iPhone 13 Pro er også tilgængelige. Se på Verizon- og AT & T-indstillingerne, hvis du er usikker på, hvilken plan du skal vælge.

T-Mobile tilbyder i øjeblikket utrolige iPhone-tilbud, herunder $ 800 rabat på din indbytning. T-Mobile tilbyder også $ 200 rabat på sammenlignelige Android-telefoner, når du bytter din iPhone til en TSM-telefon. IPhone 13-modellerne leveres med A15 Bionic-chipsættet. Det betyder, at du får en helt ny telefon inden for få minutter. Apple tilbyder gode tilbud på sin hjemmeside.

Hvis du leder efter en ny iPhone eller en opgradering til din nuværende, skal du overveje Verizon iPhone 13-aftalen. Denne aftale kan spare dig for op til $ 1,000. Hvis du skifter til Verizon, modtager du $ 500-1000 i indbytningskreditter – dette er en betydelig sum penge. En iPhone 5 kan købes for så lavt som $ 999. Du kan også handle med din iPhone for at få yderligere $ 1,000 kredit.

Du finder den perfekte model til dig, hvis du elsker OLED-skærme i den nye iPhone 13-serie. IPhone 13 mini er 5 tommer høj og vejer 4.97 ounces. IPhone 13 måler 5.78×2.82 tommer. IPhone 13 Pro vejer 7.19 ounces. Pro er lidt tungere end mini, men har skinner i rustfrit stål.