Grundlæggende principper for et lån

Grundlæggende principper for et lån

Forståelse af de grundlæggende principper bag et lån kan spare nye låntagere en masse stress https://primebanks.org og gøre låneprocessen lettere. Denne artikel vil udforske nogle af disse lån Basics.

En forbrugslån er simpelthen, når en finansiel institution låner dig penge med løftet (fra dig), at du vil tilbagebetale pengene. De fleste lån betalinger omfatter både hovedstol og renter.

Princippet er det beløb, du lånte. Renter er den pris, der betales for at låne penge; Dette udtrykkes normalt som en procentdel.

I et lån, der kun er af interesse, betales renten af lånet før den hovedforpligtede. Det er vigtigt at forstå dette, fordi mange realkreditlån er rente-kun lån. Ved hjælp af denne form for lån giver långiver til at gøre en hurtigere fortjeneste på lånet, og til gengæld det giver også långiver til at tilbyde dig lavere renter.

Låntagere bør forstå, at i de første år af en rente-kun realkreditlån hele den månedlige betaling går i retning af renter. På grund af dette vil der ikke være nogen nedgang i størrelsen af det princip, der blev lånt. I nogle tilfælde er de oprindelige rentebetalinger lavere end de primære betalinger. Dette gør det muligt for låntager, der forventer at tjene mere profit over tid, for at opnå et større lån.

Variable satser versus fast forrentede satser

Bortset fra renter kun lån, kan du se tilbud om lån, der er baseret på enten variable satser eller faste satser. Kreditkort bruger normalt enten variable eller faste rente systemer ved beregning af renten.

Lån med variabel rente er baseret på den primære udlånsrente, og derefter tilføjes en yderligere renteprocent for at dække overskuddet for långiveren. Når Federal Reserve hæver renten, vil din bank også øge din interesse. Hvis den primære udlånsrente er lav, kan variabelt forrentede lån og kreditkort være særligt konkurrencedygtige med fast forrentede lån.

Fast forrentede lån og kreditkort tilbyde dig garanterede rentesatser, der ikke svinger. Du vil vide, hvad dine betalinger er hver og hver måned baseret på den faste sats procent af lånet, som du har taget ud. Dette giver forbrugerne mere følelsesmæssig sikkerhed, fordi de ikke behøver at bekymre sig om deres månedlige regningen stiger pludseligt.

Alle låntagere bør forstå, at variable satser er forskellige end teaser satser. Teaser satser er midlertidige og varer kun i en begrænset periode, normalt tre til seks måneder. Når denne periode er overstået, vil satsen gå op og så vil din månedlige regningen.

Et af de vigtigste principper bag et lån er at etablere en god kredit historie. Den hurtigste måde at få en dårlig kreditværdighed er ikke at betale din månedlige regning eller at være sædvanligvis sent i at betale din regning. Disse aktiviteter er normalt rapporteres til de tre store kredit rapportering agenturer og disse oplysninger vil forblive på din kredit historie rekord i mange år fremover. Hvis du skal tage et lån ud Sørg for, at du kan foretage de månedlige betalinger til tiden.

Hvis du har spørgsmål om dit lån eller den rente, der bliver opkrævet bede kredit personen til at forklare det til dig i detaljer. De er glade for at gøre dette. Som en generel regel, så prøv at holde din ikke-realkreditlån gæld betalinger under 10-15% af din månedlige tage hjem betale.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.