Er konkurs den rigtige løsning for dig?

Er konkurs den rigtige løsning for dig?

Typer af konkurs
Der er to forskellige typer af konkurs, der kan bruges i de fleste tilfælde. Hver enkelt har et andet sæt af regler og retningslinjer, som du skal følge for at kvalificere sig til og få konkurs. Hvis du overvejer konkurs, er det vigtigt at forstå forskellene i disse typer af konkurs og vælge den, der passer bedst til dine behov og den, du er berettiget til.
Kapitel 7 konkurs
Det er typen af konkurs, der oftest bruges af individuelle debitorer. Det giver mulighed for en individuel eller gifte par at udslette deres gæld ved at tage ejendommen og likvidere det. Penge fra egenskaben bruges derefter til at betale den gæld, som enkelt har afholdt. I nogle stater, kan visse ejendom bevares. Kun ejendom, der er undtaget under konkurslovgivningen er støtteberettigede. I de fleste tilfælde vil det være biler og boliger, der er i god stående med deres kreditorer. I nogle stater, vil du miste dit hjem. Dette er den hurtigste måde at komme ud af gælden, men en, der kommer til at tørre du rense af aktiver.
Kapitel 13 konkurs
I denne type af konkurs træne debitor og kreditor en plan, der gør det muligt for skyldneren til at betale deres gæld i en betalingsplan. Det meste af tiden, vil denne proces ske gennem lønseddel for enkelt. Så længe betalingsplanen er i kraft, kreditor vil ikke tage dit hjem eller ejendele og du vil ikke miste dem. Det er en god ting for de kreditorer, der ville have mistet mere hvis et kapitel 7 blev fyldt og en god ting for skyldner fordi de kan arbejde på at forbedre deres samlede kredit.
Det er vanskeligt at afgøre, hvilken type af konkurs er det rigtige valg for dig. Hvis du har råd til at betale gæld gennem en kapitel 13, er det sandsynligt, at gøre den mindste mængde af skader på dit kredit. Kapitel 7 forbliver på din kredit rapport for op til 10 år. Det er dog klogt at tale med din advokat om, hvilken type af konkurs er det rigtige valg for dine behov.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.