Sjov med trampoliner for hele familien

Sjov med trampoliner for hele familien

Det behøver ikke at tage særlig meget, for at hele familien kan have det sjovt sammen. Hvad end man er en familie med mange børn eller få børn, om de er ældre eller yngre, så kan trampoliner være et hit lige meget hvad. Der er nemlig aktivt og engerende for alle aldre, plus man får en masse motion ud af det. Så ikke nok med at en trampolin er sjov for alle aldre, så er det også sundt for alle aldre.

Kom tættere på din familie

Som sagt kan alle være med, når det kommer til en trampolin. Det afhænger selvfølgelig også lidt af, at der er plads til alle på trampolinen, og folk ikke har for meget svært med at være på trampolinen, da der skal bruges lidt balance, når man er på trampolinen, men ellers kan alle være med. Det kan også kombineres med andet leg, hvor man skiftes om, hvem der er på trampolinen og hvem der er nede rundt om trampolinen. Med nok kreativitet, kan der være mange lege, hvor man kan fordele roller, afhængige af hvor man er i forhold til trampolinen. Måske en kaste leg, hvor to personer på hver deres side af trampolinen, skal forsøge at kaste en bold til hinanden, uden at den på trampolinen får fat i den.

Pas på hinanden

Man skal selvfølgelig også passe på hinanden. Man kan komme voldsomt til skade på en trampolin, hvis ikke man er forsigtig. En trampolin har også nogle hårde fjedre i kanterne, som man let kan dunke ned i, hvis ikke de bliver dækket til med et blødt lag eller andet. I det hele taget, skal man passe på, at man ikke skubber hinanden mod kanten, da det er her, der er størst sandsynlighed for fare. Der er naturligvis også blot det element, at man kan falde ned fra trampolinen og ned på jorden. Afhængig af hvor uforsigtigt man hopper, kan man falde fra en rimelig høj højde, hvilke kan medføre alvorlige skader. Så pas på hinanden og respekter hinanden.

Når det er blevet sagt, så skal det ikke lade sig skræmme for meget. Hvis blot man er en smule forsigtig og lige lægger mærke til, hvor man lander, så bør der ikke ske noget. Trampoliner er lavet for sjovt, så det hele skal jo være sjovt og ikke så anspændt. Man skal helst kunne slappe af med den.